Referenties

Hieronder lees je complimenten van klanten of oud-collega's waar ik mee samenwerk of in het recente verleden nauw mee heb samengewerkt.


"Everybody likes a good compliment" 
Abraham Lincoln

Carina is een superfijne VA. Ze is altijd enthousiast, zeer professioneel en regelt de afgesproken werkzaamheden altijd volgens afspraak. Het inzetten van Carina geeft mij enorm veel lucht en ik lek geen energie meer aan zaken die primair niet tot mijn core business horen. Zaken zoals agendabeheer en het organiseren van een event. Ik kan mij daardoor volledig focussen op mijn social advertising klanten en de activiteiten die mijn business laten groeien. 

Als je het aan Carina overlaat pakt zij ook echt de volledige verantwoording waardoor je het volledig los kunt laten wat heel fijn is. En ze regelt de uitbestede activiteiten zo dat ook de dingen waar je zelf primair niet aan denkt zijn geregeld. Kortom een top VA! 

Wendy Kerssens | Eigenaar Wendy Kerssens Social Advertising

In onze jarenlange samenwerking waardeer ik de hulpvaardigheid, flexibiliteit en doortastendheid van Carina zeer. Of het nou ging om het organiseren van mijn agenda of om het organiseren van een event voor grote groepen, beiden werden door Carina voortvarend en met een grote lach professioneel geregeld. 

Marit van Egmond | CEO Albert Heijn

Ik heb erg prettig met Carina samengewerkt en ik heb ervaren dat Carina’s intuitie bij het ‘ondersteunen’ van haar klant, in combinatie met haar ‘getting things done’ mentaliteit, haar volledig in haar kracht zet. Ze stelt de juiste vragen en voelt daarom heel goed aan hoe zij zelf en haar werk van toegevoegde waarde kan zijn. Bovendien ligt haar lat hoog, je kan vertrouwen op een hoge kwaliteit output.

Maurits van Beek | Project Manager & Assistant van de Commercieel Directeur Albert Heijn

Ik heb heerlijk met Carina samengewerkt. Altijd positief, zoekend naar oplossingen, zelfstandig en aan één woord genoeg. Daarnaast kijkt ze altijd vooruit en denk ze actief mee als sparringpartner, op gebieden waar ik van nature minder goed in ben. Dit werkt voor mij ideaal. Ik kan me concentreren op zaken die er voor mij toe doen wetende dat Carina overzicht houdt en alles verder regelt. Kortom een top-assistent!

J. van Dam | EVP Specialty Stores & New Markets Albert Heijn