Wie is Carina Mathot, de persoon achter V-Assistance?No-nonsense, proactief, professioneel, gestructureerd, flexibel, stressbestendig, integer


Deze eigenschappen typeren mij, 
Carina Mathot, de online PA achter V-Assistance.

Ik ben gek op m’n werk, maar had na 20 jaar als directiesecretaresse in loondienst te hebben gewerkt bij een aantal mooie bedrijven (waaronder PwC, De Telefoongids en de laatste 11 jaar bij Albert Heijn), behoefte aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het was een bevrijding om erachter te komen dat wat ik al 20 jaar doe, het ondersteunen en ontzorgen van mijn manager(s), datgene is wat ik uiteindelijk als zelfstandig ondernemer ook wil doen.

De vrijheid van het ondernemen spreekt me enorm aan, ik kan mijn eigen tijd indelen en word niet meer geleefd door de agenda van mijn manager. Hiermee creëer ik ook rust in mijn gezin en is er naast hard werken in mijn eigen bedrijf ook tijd voor andere leuke dingen in het leven. 

V-Assistance, jouw virtuele redder in nood!

Ik probeer naast tijd voor werk en gezin ook nog aan m’n conditie te werken door regelmatig een uurtje in de sportschool door te brengen of een rondje in de buitenlucht te rennen. Ik lees graag een boek of tijdschrift en van uit eten gaan of tijd doorbrengen met familie en vrienden, word ik ook een blij mens!

Om mij verder te ontwikkelen in het online ondernemerschap heb ik een opleiding tot virtual assistant gevolgd bij VA Business Academy, waarbij ik onder andere heb geleerd wat er komt kijken bij het opzetten van je eigen onderneming als online PA, maar ook wat er komt kijken bij marketing, sales, werven van klanten, personal branding, etc. In maart 2018 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en mag ik mij gecertificeerd virtual assistant noemen.

In de winter van 2019 heb ik een training tot Webassistant gevolgd bij Weblish, om me verder te verdiepen in technische skills die van pas komen bij het ondersteunen van mijn klanten. 

Certificaat VA Business Academy