V-Assistance, jouw virtuele redder in nood!

Mijn naam is Carina Mathot en als online PA ben ik werkzaam als rechterhand van ambitieuze en gepassioneerde ondernemers, die door diverse randzaken afgeleid worden van hun dagelijkse werkzaamheden. Daarmee wordt de groei van hun bedrijf geremd. Het is mijn missie deze ambitieuze ondernemers werkzaamheden uit handen te nemen, zodat zij lucht krijgen voor andere zaken, wat ervoor kan zorgen dat ze groeien met hun bedrijf.

"Ontzorgen, structureren, plannen en organiseren zijn mijn tweede natuur."

Omdat ik ook als zelfstandig ondernemer werk en in een ondernemersgezin ben opgegroeid, weet ik als geen ander waar jij tegenaan kunt lopen. Maar wat voor jou een energievreter is, is voor mij juist weer datgene waar ik energie van krijg. Werkzaamheden waar ik blij van word om je uit handen te nemen zijn met name werkzaamheden op het gebied van online business support en event management.

Kijk hier voor een uitgebreider overzicht van mijn dienstenaanbod. Of neem direct contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. 

V-Assistance, jouw virtuele redder in nood!

Wil jij ook meer tijd en focus om je echt te kunnen richten op zaken die er voor jou toe doen? Neem contact met mij op, zodat we in een vrijblijvend gesprek kunnen bespreken waar jij hulp bij kunt gebruiken. Met mijn inzet kun jij weer tijd en lucht creëren voor datgene waar jij graag mee bezig wilt zijn: het zelfstandig ondernemen.