Wat ik voor jou kan betekenen

Ben je op zoek naar een online professional, die haar sporen heeft verdiend in 20 loondienstjaren bij ‘A-merk bedrijven’, iemand die jou kan helpen bij werkzaamheden, die voor jou randzaken zijn, je teveel tijd of energie kosten of waar je geen kennis van hebt? En die kennis heeft van de overstap van offline naar online werken? We kunnen samen sparren over wat jou bedrijf nodig heeft om een volgende groeistap te maken, op een stabiele en efficiënte manier.  

Mijn expertises zijn online business en event management. Hieronder vind je een uitgebreidere toelichting op deze zaken, waar ik jou bij kan helpen.

Mijn werkwijze

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bespreek ik graag tijdens een persoonlijk gesprek wat jouw wensen zijn. Elke klant is uniek en daarmee ook zijn of haar hulpvraag. Daarom maak ik graag een voorstel op maat, indien je een samenwerking met mij aan wilt gaan. Ik werk met maandabonnementen, in goed overleg spreken we af hoe lang we een proefperiode aanhouden, om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of samenwerken met een online PA iets voor je is. 

Online Business Support

  Email- en (online) agendabeheer
  Verzorgen projectadministratie
  Redigeren van teksten (Nederlands en Engels)
  Uitwerken, versturen en opvolgen van offertes en facturen
  Boeken van reizen
  Maken en versturen van nieuwsbrieven
  Verzorgen en versturen relatiegeschenken
  Etc.


Event Management

  Graag neem ik je de organisatie van een evenement (groot of klein) volledig uit handen. We bespreken wat de wensen zijn om jouw evenement tot een groot succes te maken. Daarna ga ik voor je aan de slag! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Dit overzicht bestaat uit werkzaamheden die ik ondernemers graag uit handen neem, maar is niet per definitie volledig. Mis je in dit overzicht werkzaamheden, neem dan contact met mij op. We kunnen samen kijken of ik je toch kan helpen. Indien ik niet de juiste persoon ben, kan ik je wellicht in contact brengen met een online professional uit mijn netwerk.